Despre

Contract

Toate serviciile furnizate vor fi insotite de contract si factura, care vor fi trimise prin Posta Romana cu confirmare de primire sau/si electronic pe mail.
Serviciile sunt prestate in calitate de PFA. Contractul va fi trimis in dublu exemplar, cate unul pentru fiecare parte. Lucrul la proiect v-a incepe din momentul primirii exemplarului 
de contract semnat si/sau stampilat (in cazul firmelor).

Plata

Factura va fi trimisa dupa finalizarea proiectului. Plata se va face in termen de 10 zile de la primirea facturii, data fiind cea de pe confirmarea de primire sau data la care s-a trimis mailul in cazul in care doriti factura electronica. Plata se va face prin depunere numerar sau transfer bancar in contul specificat in contract si pe factura.

Livrarea proiectului

Proiectul va fi livrat prin email sau la alegerea clientului pe CD/DVD prin Posta Romana cu confirmare de primire (transport gratis) dupa ce se confirma efectuarea platii.

Proiecte pe Freelancer.com

Exista posibilitatea realizarii proiectelor prin platforma Freelancer.com. Proiectele vor fi postate pentru user-ul crystalsimpleweb.
Va rugam sa comunicati in prealabil pe adresa de email contact@crystalsimpleweb.ro daca doriti aceasta varianta pentru a verifica disponibilitatea pentru proiect. Mailul trebuie sa contina obligatoriu detaliile proiectului. Plata si livrarea se vor face exclusiv in conformitate cu termenii si conditiile platformei.

Toate detaliile privind datele necesare completarii contractului si facturii, continutul trimis de beneficiar pentru a fi inclus in proiect, suportul tehnic acordat in conditiile din contract se vor comunica pe adresa de email:
contact@crystalsimpleweb.ro

Foreign customers

All projects for customers outside of Romania will be done using the Freelancer.com platform. Projects will be posted for user crystalsimpleweb. Before posting a project please contact through the plaforms private message to check for availability. Message must include project details.

Despre

Contact:

contact@crystalsimpleweb.ro

Freelancer.com

User: crystalsimpleweb